Yozgat'ta Ramazan Bayramı öncesi yoğun mesai başladı

Yozgat'ta Ramazan Bayramı öncesi yoğun mesai başladı
Yozgat'ta her yıl olduğu gibi bu yıl da berber ve kuaförler işlerinde büyük bir yoğunluk yaşıyor.

Yozgat'ta her yıl olduğu gibi bu yıl da berber ve kuaförler işlerinde büyük bir yoğunluk yaşıyor. Yozgat'ta erkek kuaförlüğü yapan İbrahim Selvi, bu dönemde işlerinin ciddi şekilde arttığını ve vatandaşların bayram öncesi hazırlıklarına başladıklarını belirtti.

Selvi, “İşlerimiz bayrama yaklaştıkça hızla artıyor. Ramazan Bayramı, bizim için çok önemli bir dönemdir. Vatandaşlarımız, bayramın yaklaştığını hissettiklerinde kılık kıyafetlerine özel bir özen göstermeye başlıyorlar. Bu da bizim işlerimizi doğal olarak arttırıyor. Herkes bayram öncesinde tıraş olmak, saçlarına bakım yapmak ve genel olarak temiz ve düzenli bir görünüme sahip olmak istiyor. Bu da berber ve kuaförler olarak bizim işlerimizi ciddi şekilde arttırıyor" şeklinde konuştu.

Berber ve kuaförler olarak bayram öncesi çok uzun saatler çalıştıklarını söyleyen Selvi, “Bayram öncesi işlerimiz yoğunlaştığı için genellikle gece geç saatlere kadar çalışıyoruz. Arife günleri ise sabaha kadar açık olup, müşterilerimize hizmet vermeye çalışıyoruz. Bazı durumlarda yoğunluğu azaltmak için randevu sistemini kullanıyoruz. Böylelikle müşterilerimiz beklemek zorunda kalmadan hızlı bir şekilde işlemlerini yaptırabiliyorlar" dedi.

Yoğun mesailerine rağmen müşterilerini memnun etmenin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Selvi, “Bizim için en önemlisi müşteri memnuniyeti. Yoğun mesailerimize rağmen her müşterimizi en iyi şekilde ağırlamaya ve istedikleri sonucu elde etmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Bu süreçte müşterilerimizin de bize gösterdiği anlayış ve sabır bizim için çok değerli" şeklinde konuştu.

Son olarak Selvi, “Bu dönemde işlerimizin bu şekilde devam etmesini umuyoruz. Hem bizler hem de müşterilerimiz için güzel bir bayram geçmesini diliyoruz. Herkesin sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.