Yozgat'a Türkiye şampiyonluğunu getirdi! Birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı

Yozgat'a Türkiye şampiyonluğunu getirdi! Birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı
Yozgatlı genç sporcu Buğlem Doğan, Türkiye Finalleri'nde muazzam bir performans sergileyerek Yozgat'a Türkiye şampiyonluğunu getirdi.

Yozgatlı genç sporcu Buğlem Doğan, Türkiye Finalleri'nde muazzam bir performans sergileyerek Yozgat'a Türkiye şampiyonluğunu getirdi. 25-27 Nisan tarihleri arasında Nevşehir'de düzenlenen okullar arası Türkiye Finalleri'nde Yerköy Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nu temsil eden Buğlem Doğan, rakiplerini farklı skorlarla geçerek birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Buğlem Doğan'ın başarısını değerlendiren Beden Eğitimi öğretmeni ve Taekwondo Antrenörü Ahmet Gün, yaptığı açıklamada genç sporcunun performansını takdirle karşıladıklarını belirterek, "Yerköy Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Buğlem Doğan'ın gösterdiği üstün başarıdan dolayı kendisini ve ekibini gönülden tebrik ediyorum. Buğlem'in özverisi ve çalışma azmi gerçekten takdire şayan" dedi.

turkiye-sampiyonu-oldu1.jpg

Öte yandan, Okul Sporları Yıldızlar Final Müsabakaları'nda 176 santimetre yıldız bayanlar kategorisinde Yozgat'ı temsil eden Buğlem Doğan birinci olarak şampiyonluk ipini göğüsledi. İkinci sırayı İzmir'den Defne Yalçın alırken, üçüncülüğü Osmaniye'den Irmak Eda Karacaoğlu ve dördüncülüğü ise Çanakkale'den Emine Nehir Alpağut elde etti.

Buğlem Doğan'ın zaferi, Yozgat spor camiasında büyük sevinç yarattı. Yerköy Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ise öğrencisinin elde ettiği bu başarıyla gurur duyuyor ve gelecek yıllarda da spor alanında adından sıkça söz ettireceğine inanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.