MHP Yozgat Milletvekili Sedef üstüne basa basa söyledi: Yürekten inanıyorum

MHP Yozgat Milletvekili Sedef üstüne basa basa söyledi: Yürekten inanıyorum
Yozgat'ta hizmet belediyeciliği anlayışını güçlendirmek ve üretkenlikte öne çıkmak için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) bünyesinde önemli adımlar atılıyor.

Yozgat'ta hizmet belediyeciliği anlayışını güçlendirmek ve üretkenlikte öne çıkmak için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) bünyesinde önemli adımlar atılıyor. MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, partisinin belediyelerdeki hizmet odaklı yaklaşımını ve üretken belediyecilik anlayışını vurgulayarak, yapılan çalışmaların Yozgat'a güçlü bir gelecek sunacağını ifade etti.

2.jpeg

Milletvekili Sedef, MHP'nin belediyelerdeki performansına güveninin tam olduğunu belirterek, "MHP'li belediyeler, en iyi ve güzel hizmetleri sunacaklarına yürekten inanıyorum. Hizmet belediyeciliğinin MHP ile yapıldığına şüphe yoktur." dedi. Sedef, partisinin hedefinin siyasi olmadığını ve Yozgat'a ve vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmek için gayret içinde olduklarını vurguladı.

3.jpeg

Milletvekili Ethem Sedef, son olarak yapılan ziyaretlerde partililer ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. MHP'nin ilçe ve belde belediyelerini ziyaret ederek başarı dileklerinde bulunan Sedef, belediye başkanlarına her zaman destek olacaklarını ve hizmet kalitesini artırmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

4.jpeg

MHP'nin Yozgat'ta daha güçlü bir gelecek için çalışmalarını sürdüreceğini belirten Sedef, belediyecilik anlayışlarının hizmet odaklı olduğunu ve bu doğrultuda belediyelerin ürettiği projelerde yanlarında olacaklarını dile getirdi. Ayrıca, MHP'nin Yozgat'ta oy oranını artıran başarılı bir performans sergilediğini de vurgulayan Sedef, partisinin Yozgat'a sağladığı katkının her geçen gün artacağını belirtti.

MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu ve Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay da yapılan ziyaretlerde hazır bulunarak belediye başkanlarına desteklerini ilettiler. Parti üyeleri ise hizmet belediyeciliği anlayışının güçlenerek devam edeceğini ve vatandaşların beklentilerine en iyi şekilde cevap vereceklerini ifade ettiler.

5.jpeg

Son olarak, MHP'nin Yozgat'ta sağlam temeller üzerine inşa edilen hizmet anlayışıyla güçlü bir gelecek için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceği belirtildi. Belediyelerin, vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik projeler üreterek hizmet kalitesini artıracağı ve MHP'nin de bu süreçte desteklerini sürdüreceği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.