MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu çok sert tepki gösterdi! Açtı ağzını yumdu gözünü

MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu çok sert tepki gösterdi! Açtı ağzını yumdu gözünü
Yozgat'ta yaşanan yerel seçim sonrası gündem sıcaklığını koruyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, bazı yerel gazetelerde çıkan "yanlış haber" iddialarına sert tepki gösterdi.

Yozgat'ta yaşanan yerel seçim sonrası gündem sıcaklığını koruyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, bazı yerel gazetelerde çıkan "yanlış haber" iddialarına sert tepki gösterdi. 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanı Kazım Arslan'ın seçilmesiyle birlikte, Yozgat Belediye Meclisi'nde MHP'nin sayı üstünlüğü sağlanmıştı.

Ancak, yerel gazetelerde Belediye Meclisi üyelerinin farklı partilerden olmasının sorunlara yol açabileceği yönünde iddialar yer aldı. Bu iddialara karşılık, MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, kesin bir dille yanıt verdi. İl Başkanı Irgatoğlu, seçimin ardından defalarca Yozgat Belediyesi'nin önünü tıkamayacaklarını, hizmetlere destek vereceklerini açıkladıklarını belirtti.

2.jpg

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Irgatoğlu, "Seçimin bittiği 31 Mart akşamından itibaren İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı ve Milletvekilimiz Ethem Sedef ile birlikte her fırsatta Yozgat Belediyesi'nin önünü tıkamayacağımızı, Yozgat’ın hayrına olacak her hizmeti destekleyeceğimizi defalarca kez söylemiş ve ilk meclis toplantısında da iyi niyetimizi göstermemize rağmen ortalığı karıştırmak, bulanık su da balık avlamak isteyen gazeteci arkadaş bunları görmezden gelmeye ve gündem oluşturma çabasına devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, "Aynı gazeteci arkadaşımız 'İlk meclis toplantısında tansiyonun yükseldiği anlar yaşandı' diyerek yanlış haber yapmıştır. Meclis toplantısında en ufak bir gerginlik yaşanmamıştır, bundan sonrada tatsız bir toplantı yaşanmayacağına dair inancımız tamdır" şeklinde konuşan Irgatoğlu, gazetecilerin mesleklerini doğru yapmaları gerektiğini vurguladı.

MHP'nin Yozgat'taki hizmet anlayışının kesintisiz devam edeceğini belirten İl Başkanı, "Hemşehrilerimizin bizlere vermiş olduğu meclis çoğunluğu hakkımızı gayet tabi Yozgat’ın menfaatleri ve hizmet etme doğrultusunda kullanacağız" dedi. Ayrıca, Milliyetçi Hareket Partisi'nin ülke ve millet sevgisini sorgulamaya izin vermeyeceklerini vurgulayan Irgatoğlu, "Gazeteci arkadaşımıza da uyarımız mesleğini yapmasıdır, Gazetecilik demek algı oluşturmak değildir" şeklinde sözlerine devam etti.

Son olarak, İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, belediye meclis toplantılarının canlı yayınlanması talebini de dile getirerek, "Gazeteci arkadaşımızın kendince tehdit unsuru gibi gösterdiği belediye meclis toplantılarının canlı yayınlanmasını ilk meclis toplantısında talep edeceğimizi duyurmak istiyorum, kaldı ki Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanlarımızın birçoğu tüm meclis toplantılarını sosyal medya üzerinden canlı yayınlamaktadır" diyerek açıklamalarını noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.