Ak Parti İl Başkanı Altuntaş'tan Yozgat Belediye Başkanı Arslan'a çağrı: Bu yanlıştan biran önce dönülmesini bekliyoruz

Ak Parti İl Başkanı Altuntaş'tan Yozgat Belediye Başkanı Arslan'a çağrı: Bu yanlıştan biran önce dönülmesini bekliyoruz
AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmini belediye binasından kaldırmasına sert tepki gösterdi.

AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmini belediye binasından kaldırmasına sert tepki gösterdi. Altuntaş, yaptığı açıklamada Arslan'ın bu kararının Yozgat halkına hakaret olduğunu belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsıyla hesaplaşmaya gücü yetmeyenler, ülkemizin seçilmiş liderinin resmini hedef alıyor. Bu yanlıştan biran önce dönülmesini bekliyoruz." dedi.

Altuntaş, AK Parti'nin iktidar olarak gördüğü makamların gönül kazanma ve işinin hakkını verme yerleri olduğunu vurgulayarak, "Bizden beklenen, yaptıklarımızın daha iyisinin yapılmasıdır. Halkımıza olan hizmet borcumuzu Yozgat'ın yararına olan bütün hizmetleri destekleyerek ve yapılacak tüm yanlış işlerin karşısında olacağımızın sözünü veriyoruz." şeklinde konuştu.

1.jpeg

Altuntaş, şunları da ekledi: "Cumhurbaşkanımızın resmini indirenler, neden yaptığını açıklamalıdır. Ayasofya'nın açılması, Gazze'deki mazlumlara yardım, yerli ve milli teknolojik gelişmeler, büyük altyapı projeleri, hızlı tren bağlantıları, sağlık hizmetlerindeki gelişmeler gibi birçok başarı, Cumhurbaşkanımızın liderliği ve halkımızın desteğiyle gerçekleşmiştir."

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan'ın aldığı kararın halkı üzdüğünü belirten Altuntaş, "Hamasetle verilen kararlar, ferasetle düşünülmelidir. Kin ve ötekileştirme siyasetini tasvip etmiyoruz. Ancak her zaman olduğu gibi halkımızın tercihine saygılıyız ve hizmet etmeye devam edeceğiz." şeklinde açıklamalarını tamamladı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.