Yozgat'ta Ramazan Bayramı öncesi herkes buraya akın ediyor

Yozgat'ta Ramazan Bayramı öncesi herkes buraya akın ediyor
Ramazan Bayramı yaklaşırken, Yozgat'ta oto yıkamacılarına olan talepte artış yaşanıyor.

Ramazan Bayramı yaklaşırken, Yozgat'ta oto yıkamacılarına olan talepte artış yaşanıyor. 9 günlük resmi tatilin yaklaşmasıyla birlikte, vatandaşlar memleket ve akraba ziyaretleri için uzun yolculuklara hazırlanırken araçlarını temizletme ihtiyacı duyuyorlar.

Yozgat'ta oto yıkama işletmeciliği yapan Emre Özer, Ramazan ayının işlerini bir süre zayıflattığını ancak bayram hareketliliğiyle birlikte normale döndüklerini belirtiyor. Özer, vatandaşların genellikle iç ve dış temizlikleri birlikte yaptırdıklarını ve yaz sezonunun gelmesiyle koltuk temizliklerinin de arttığını söylüyor.

oto-yikamacilarin-bayram-yogunlugu2.jpg

Özellikle ticari SUV araçlarda temizlik fiyatının 300 liraya kadar çıktığını belirten Özer, vatandaşların bayram temizliği için genellikle son günleri beklediğini ancak erken davranarak işlerini hızlıca halledebileceklerini vurguluyor. "Son günlerde fazla yoğun oluyoruz" diyen Özer, vatandaşlara işlerini erken tamamlama çağrısında bulunuyor.

oto-yikamacilarin-bayram-yogunlugu5.jpg

Bayram tatili öncesi oto yıkamacılarında artan talep, esnafı memnun ederken vatandaşlara da temiz ve konforlu araçlarla seyahat etme imkanı sunuyor. Araç temizliğinin yanı sıra bakım ve kontrollerin de bayram öncesinde yapılması, sürücülerin güvenli ve sorunsuz bir yolculuk geçirmelerini sağlayacak önemli adımlardan biri olarak öne çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.