Yozgat'ta korkunç trafik kazası: Ölü ve yaralılar var

Yozgat'ta korkunç trafik kazası: Ölü ve yaralılar var
Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi ise yaralandı.

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi ise yaralandı. Olay, C.T. yönetimindeki 06 Z 3268 plakalı otomobilin, Sivas-Yozgat kara yolu üzerinde Pazarcık köyü yakınlarında şarampole devrilmesiyle gerçekleşti.

Kazanın ardından hemen ihbar üzerine bölgeye polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, otomobilde bulunan M.T'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Sürücü C.T. ile araçtaki E.S. ise yaralı olarak kurtarıldı. Yaralılar, hemen ambulanslarla Akdağmadeni Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazanın detaylarına ilişkin soruşturma başlatılırken, olayın neden meydana geldiği henüz netlik kazanmadı. Ancak ilk belirlemelere göre, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aracın şarampole devrildiği düşünülüyor.

Bu tür acı olaylar, sürücülerin dikkatli olmaları gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor. Özellikle virajlı ve dik yamaçlı bölgelerde araç kullanırken dikkatli olmak, hızı kontrol altında tutmak ve trafik kurallarına uymak hayati önem taşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.