Yozgat'a seslendi: Bayramda ocağınız sönmesin

Yozgat'a seslendi: Bayramda ocağınız sönmesin
Yozgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhami Bakıcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, trafikte dikkatli olunması çağrısında bulundu.

Yozgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhami Bakıcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, trafikte dikkatli olunması çağrısında bulundu. Başkan Bakıcı, bayramın sevgi, saygı, ve hoşgörüyle geçmesi gerektiğini vurgularken, trafik kurallarına uyulması ve sürücülerin uykusuz ve yorgun araç kullanmaması konusunda uyarılarda bulundu.

Ramazan Bayramı'na denk gelen tatil sürecinde artan ziyaretler ve aile birliği, seyahat ederken trafik kurallarına dikkat edilmesi gerektiğini belirten Bakıcı, özellikle uzun yolculuk yapacak sürücülerin dinlenmiş bir şekilde araç kullanmalarını istedi. Başkan Bakıcı, "Bu bayram yollarda yapılacak hatalarla ocaklar sönmesin" diyerek dikkat çağrısında bulundu.

Öte yandan, Bayram süresince yardımlaşma ve dayanışma duygularının pekiştiği, büyüklerin ziyaret edilerek hayır dualarının alındığı, küçüklere sevgi ve şefkat gösterilerek bayram sevincinin paylaşıldığı vurgulandı. Başkan Bakıcı, Müslümanların Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, bayram sevinci içinde nice güzel günler diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.