Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan Ramazan Bayramı mesajı

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan Ramazan Bayramı mesajı
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Ramazan Bayramı'nın Yozgat halkı için anlamını vurgulayan bir kutlama mesajı yayınladı.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Ramazan Bayramı'nın Yozgat halkı için anlamını vurgulayan bir kutlama mesajı yayınladı. Vali Özkan, bayramın bereket ve huzur dolu bir zaman olduğunu belirterek, "Bu mübarek Ramazan ayını tamamlayıp, Milletçe bir Ramazan Bayramı’na daha huzur ve güvenle kavuşmanın sevincini yaşıyoruz" dedi.

Vali Özkan, açıklamasında, "Manevi duyguların en üst düzeye çıktığı bu güzel günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. Bayram vesilesiyle sevdiklerimizle bir araya gelmeli, bayram kültürünü yaşatarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Vali Özkan, bayramda Aziz Şehitlerimizin Kıymetli Ailelerini, Kahraman Gazilerimizi, yaşlı, engelli ve çocuklarımızı ziyaret etmenin önemine de vurgu yaptı. "Bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadeleriyle de bayramın toplumsal dayanışma ve sevgi bağlarını güçlendirmesi gerektiğini vurguladı.

Vali Özkan'ın bu duygusal ve birleştirici mesajı, Yozgat halkının Ramazan Bayramı'nı daha da coşkulu ve anlamlı bir şekilde kutlamasını sağlayacak gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.