MHP Milletvekili Sedef: Yozgat'ın önünü tıkamayacağız

MHP Milletvekili Sedef: Yozgat'ın önünü tıkamayacağız
MHP'nin Yozgat İl Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısında, yerel seçimlerin sonuçları ele alındı.

MHP'nin Yozgat İl Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısında, yerel seçimlerin sonuçları ele alındı. Toplantıya MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, KAÇEP Başkanı Gülseren Sarıoğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Celal Yalçın, ilçe başkanları, belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri ve MHP il ve merkez ilçe yöneticileri katıldı.

Toplantıda, yerel seçimlerde başarı gösteren 14 ilçe başkanı, yeni seçilen 16 il genel meclisi üyesi, 7 ilçe belediye başkanı ve 7 belde belediye başkanı hazır bulundu. Başarı sağlanamayan ilçelerin değerlendirildiği toplantıda, parti oylarının arttığı ilçelerin yanı sıra, istenilen düzeyde oy alınamayan ilçe teşkilatlarından gelen raporlar da masaya yatırıldı.

MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, yerel seçimlerde Yozgat halkının MHP'ye teveccüh gösterdiğini ve partisinin Yozgat'ta belediye sayısını artırdığını vurguladı. Ancak istedikleri düzeyde oy alamadıkları ilçelerin olduğunu belirterek, teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek eksiklikleri ve daha başarılı olma yollarını değerlendirdiklerini söyledi.

Sedef, yapılan toplantının verimli geçtiğini ve yeni görev alan belediye başkanları ile il genel meclisi üyelerine başarılar diledi. Ayrıca, Yozgat'ın il ve ilçe teşkilatlarının dinamik ve seçimlere hazır olduğunu vurgulayarak, diğer ilçelerde de başarıya ulaşmak için daha fazla azim ve gayretle çalışacaklarını ifade etti.

Toplantıda ayrıca, Yozgat merkezde yeni seçilen ve Belediye Meclisinde çoğunluğu alan 11 Belediye Meclisi üyesi ile de bir toplantı yapıldı. Alınan kararlar doğrultusunda belediye meclisinde Yozgat halkının hayrına olan kararların desteklenmesi konusunda fikir birliği sağlandı. Meclis üyeleri, ön toplantılarda alınacak kararlar doğrultusunda meclis toplantılarına katılma kararı aldılar.

MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Yozgat'ın önünü tıkamayacağız. İl ve ilçe teşkilatlarımızın çalışmalarıyla daha fazla başarıya ulaşacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.