Cumhur İttifakı Yozgat'ta istişare içinde! Tüm başkanlar bir araya geldi

Cumhur İttifakı Yozgat'ta istişare içinde! Tüm başkanlar bir araya geldi
Cumhur İttifakı'nın önde gelen isimleri, yeni göreve seçilen ilçe ve beldelerin belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Cumhur İttifakı'nın önde gelen isimleri, yeni göreve seçilen ilçe ve beldelerin belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) salonunda düzenlenen programa, Cumhur İttifakı Milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Süleyman Şahan ve Ethem Sedef katıldı. Ayrıca, AK Parti İl Başkanı Çelebi Altuntaş ve MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu da toplantıya iştirak etti.

Cumhur İttifakı'nın bu önemli buluşmasında, yeni seçilen belediye başkanlarına destek ve işbirliği mesajları verildi. AK Parti Milletvekili Abdulkadir Akgül, yaptığı açıklamada, "Nazik ziyaretleri için kıymetli belediye başkanlarına teşekkür ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum" dedi.

cumhur-ittifakindan-ziyaret2.jpg

Toplantıda, ilçe ve beldelerin önemli meseleleri ele alındı ve çözüm yolları için fikir alışverişinde bulunuldu. Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, Türkiye'nin her köşesindeki yerel yönetimlere destek olma kararlılığı vurgulandı.

Öte yandan, belediye başkanları da kendilerine gösterilen ilgi ve desteğe teşekkür ederek, halkları için en iyi hizmeti sunmak için çalışacaklarına dair söz verdiler. Cumhur İttifakı'nın bu birlikteliği ve işbirliği, ülkenin geleceği adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Toplantı sonrasında yapılan açıklamada, Cumhur İttifakı'nın, Türkiye'nin her kademesindeki yöneticilerle uyum içinde çalışarak, milletin hizmetine odaklandığı vurgulandı. Belediye başkanlarıyla yapılan bu ilk buluşmanın ardından, daha fazla işbirliği ve koordinasyonun sağlanması için çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.