Ak Parti Yozgat'ta tam kadro sahada!

Ak Parti Yozgat'ta tam kadro sahada!
AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürerek Yozgat'taki esnafla buluştu.

AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürerek Yozgat'taki esnafla buluştu. Seçim çalışmaları kapsamında Yozgat merkezi ve ilçelerinde aktif bir şekilde çalışmalarını sürdüren milletvekilleri, Yozgat Lise Caddesi'nde yer alan esnafları ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledi.

Milletvekilleri Akgül ve Şahan, esnaflarla yaptıkları görüşmelerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti'nin kararlı ve hazır bir şekilde seçimlere girdiklerini vurguladılar. Akgül, "Cadde cadde, sokak sokak geziyor aziz hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Yozgat Lise Caddesi üzerinde bulunan esnaflarımızı ziyaret edip, yerel seçimler için destek istedik. Yozgat hazır ve kararlı. İnşallah Bozok Yaylasının güç desteği ile yine, yeniden AK sancağımızı belediye burçlarımıza dikip, eser ve hizmetlerimize başkanımız ile son sürat devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Milletvekili Süleyman Şahan ise "Her şey bir yana Yozgat sevdası bir yana. TESKOMMB Genel Başkanımız ve Milletvekilimiz Abdulkadir Akgül, İl Başkanımız Çelebi Altuntaş ve teşkilat mensuplarımızla beraber esnafımızı ziyaret edip, hoş sohbet ettik. İlgilerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor, rabbimden bereketli kazançlar diliyorum. Bütün çabamız Yozgat için, Yozgat bilir gerçek belediyecilik AK Partidir" dedi.

Yozgat ziyaretleri kapsamında 100. Yıl Sanayi Sitesi'nde esnaf ile kahvaltıda bir araya gelen Akgül ve Şahan, esnafın istek ve taleplerini dinleyerek, Yozgat'ın AK Parti ile yola devam etmeye hazır olduğunu vurguladılar. Akgül, “Yozgat hazır, Yozgat kararlı, Yozgatlı AK Parti'miz ile yola devam diyor. Yozgat 100. Yıl Sanayi Sitemizde helal rızıklarını kazanan esnaflarımızla bir araya geldik. Bizleri her daim sahiplenen, destekleriyle bizleri bahtiyar kılan Sanayi esnafımıza teşekkür ediyorum. Destek sizlerden, hizmet bizlerden” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Şahan, esnafın her zaman yanlarında olacaklarını belirterek, "El becerileri ve alın teriyle icra ettikleri mesleklerinde şehrimizin gelişmesinde ekonomiye katkısından ötürü sanayi esnafımızın rolü büyüktür. Yoğun ve ağır iş tempolarına karşın güler yüzlerini bizden eksik etmediler, sofralarını paylaştılar, sıcak karşılamaları için kendilerine teşekkür ediyor hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.