Yozgat için önemli gelişme! 8 farklı branştan 10 atama yapıldı

Yozgat için önemli gelişme! 8 farklı branştan 10 atama yapıldı
Son bir ay içerisinde Yozgat Şehir Hastanesi'nde gerçekleştirilen hekim atamalarıyla birlikte sağlık hizmetlerinde önemli bir güçlenme yaşanıyor.

Son bir ay içerisinde Yozgat Şehir Hastanesi'nde gerçekleştirilen hekim atamalarıyla birlikte sağlık hizmetlerinde önemli bir güçlenme yaşanıyor. Yozgat Şehir Hastanesi, Türkiye'nin ilk şehir hastanesi olmasıyla birlikte, son atamalarla birçok branşta uzman hekimlerin göreve başlamasıyla hasta muayene kapasitesini artırmış durumda.

Hastanenin Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan, yapılan atamaların hastanenin hizmet kapasitesini büyük ölçüde artırdığını belirtti. Yozgat Şehir Hastanesi'nin sadece Yozgat il merkezine değil, ilçelere ve çevre illere de sağlık hizmeti verdiğini vurgulayan Kozan, atanan hekimlerin çeşitli branşlarda görev alarak hastaların daha iyi hizmet almasını sağlayacaklarını ifade etti.

Özellikle Kadın Hastalıkları ve Doğum polikliniğine yapılan atamalarla ilgili konuşan Başhekim Kozan, "Sıkıntılarımızı gidermek adına yaptığımız atamalar sayesinde bu branşta da önemli bir güçlenme sağladık. Riskli gebelikler ve kanser hastası gebelere daha iyi hizmet verebilmek için uzman hekimlerimiz göreve başladı" dedi.

Kardiyoloji ve Göz Hastalıkları bölümlerine yapılan atamaların da hastane içindeki sıkıntıları büyük ölçüde giderdiğini söyleyen Başhekim, mesai dışı poliklinik hizmetleriyle hastalara daha fazla erişilebilirlik sağlandığını belirtti. Yeni atanan hekimlerin hasta kabullerine başladığını dile getiren Başhekim Kozan, bu sayede hastaların daha kısa sürede tedavi olabileceklerini söyledi.

Başhekim Kozan ayrıca, son bir ay içerisinde yapılan atamaların hastane için büyük önem taşıdığını ve birçok poliklinikte sıkıntı kalmadığını vurguladı. Önümüzdeki günlerde de yeni hekim atamalarının yapılacağını belirten Kozan, Sağlık Bakanlığı'na ve büyüklerine teşekkürlerini iletti.

Sonuç olarak, Yozgat Şehir Hastanesi'nin yapılan atamalarla güçlenen kadrosuyla daha etkin ve kaliteli sağlık hizmetleri sunmaya devam edeceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.