Başarılı çalışmalar ödüllendirildi! İşte Yiğitler diyarı Yozgat'ın yeni unvanı

Başarılı çalışmalar ödüllendirildi! İşte Yiğitler diyarı Yozgat'ın yeni unvanı
Yozgat'ın sağlık hizmetlerindeki başarılı çalışmaları bir kez daha ödüllendirildi. Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Sağlıklı Hayat Merkezi, "Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı" kapsamında Altın Bebek Dostu İl unvanı kazandı

Yozgat'ın sağlık hizmetlerindeki başarılı çalışmaları bir kez daha ödüllendirildi. Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Sağlıklı Hayat Merkezi, "Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı" kapsamında Altın Bebek Dostu İl unvanı kazandı. Bu başarı, yöneticiler ve çalışanların özverili çalışmalarının bir sonucu olarak değerlendirildi.

İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri yaptıkları açıklamada, Sağlıklı Hayat Merkezi'nin Altın Bebek Dostu unvanını almasının önemine vurgu yaptılar. Müdürlük bünyesinde yürütülen etkili ve başarılı çalışmaların sonucunda, Sağlıklı Hayat Merkezi'nin "Bebek Dostu Sağlıklı Hayat Merkezi" unvanını alacak seviyede olduğunu belirttiler.

bebek-dostu-merkez1.jpg

İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Hanife Ece Erik, Program Sorumlusu Hatice Kızılkale ve Ulusal Değerlendirmeci Bağnur Turan tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, Sağlıklı Hayat Merkezi'nin bu prestijli unvanı almayı hak ettiği kararı verildi. Bu nedenle, Müdürlük yetkilileri tarafından merkeze özel olarak "Bebek Dostu Sağlıklı Hayat Merkezi" plaketi takdim edildi.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Parlak ve Toplum Sağlığı Birim Uzmanı Fatih Çetin'in de katıldığı plaket takdim töreninde, Merkez Toplum Sağlığı Başkanı Dr. Kürşat Kerim Tanrıkulu ve Dr. Fatmagül Arslan'a ödülleri verildi. Bu ödül, Sağlıklı Hayat Merkezi'nin emek ve özveriyle gerçekleştirdiği bebek dostu çalışmalarının takdir edildiğini gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.