Yozgat masaya yatırıldı! Önemli istişarelerde bulunuldu

Yozgat masaya yatırıldı! Önemli istişarelerde bulunuldu
Yozgat ilinde eğitim alanında önemli bir buluşma gerçekleşti.

Yozgat ilinde eğitim alanında önemli bir buluşma gerçekleşti. Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Şefaatli İlçe Milli Eğitim Müdürü Rafet Çaylı ile birlikte Şefaatli Kaymakamı Yusuf Ilıca'yı makamında ziyaret ederek ilçenin eğitim durumu hakkında istişarelerde bulundu. Bu kapsamlı toplantıya, Müdür Yardımcıları Fatih Erdoğan ve Selçuk Doğandemir ile birlikte 13 İlçe Milli Eğitim Müdürü de katılım gösterdi.

istisare-toplantisi-duzenlendi2.jpg

Toplantının açılışında, Şefaatli İlçe Milli Eğitim Müdürü Rafet Çaylı, ilçenin eğitim öğretim süreçleri hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Milli Eğitim Bakanlığı'nın öncelikli iş ve işlemleri ile eğitim politikaları hakkında bilgilendirme yaptı.

Gündem maddeleri arasında öne çıkan konular arasında akademik başarının artırılması, öğrenci kazanımlarının elde edilme süreçleri ve ölçme-değerlendirme konularında yapılan çalışmalar, okul sporları, pansiyonlar ile taşımalı eğitim planlamaları gibi konular ele alındı. Toplantıda alınan kararlar bu konular üzerinde yoğunlaşarak belirlendi.

istisare-toplantisi-duzenlendi4.jpg

İlçe Milli Eğitim Müdürleri, kendi ilçelerinde yürüttükleri projeler ve eğitim öğretim faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler paylaştılar. Bu bilgi alışverişi ve fikir paylaşımı toplantının verimliliğini artırdı. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, katılımcılara teşekkür ederek, emek ve gayretlerinden dolayı yöneticilere övgülerde bulundu.

istisare-toplantisi-duzenlendi1.jpg

Toplantı sonrasında emekli olan Şefaatli İlçe Milli Eğitim Müdürü Rafet Çaylı'ya teşekkür plaketi takdim edildi. Altınkaynak, Çaylı'ya ilçe eğitimine katkılarından dolayı teşekkür ederek emeklilik yaşamında sağlık, mutluluk ve esenlikler diledi.

istisare-toplantisi-duzenlendi.jpg

Bu tür buluşmalar, yerel düzeyde eğitim alanında yapılan çalışmaların koordinasyonunu sağlayarak eğitim kalitesinin artırılmasına önemli katkılar sunuyor. Yozgat'taki bu istişare toplantısı, ilin eğitim vizyonunu güçlendirme ve öğrencilerin geleceğini şekillendirme adına atılan önemli adımlardan biri olarak kayda geçti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.