Yozgat'ta seçim tamamlandı!

Yozgat'ta seçim tamamlandı!
Yozgat İl Genel Meclisi, Nisan ayının ikinci birleşim toplantısını gerçekleştirdi. Meclis Başkanı Adnan Ünal başkanlığındaki toplantıda önemli bir gündem maddesi ele alındı.

Yozgat İl Genel Meclisi, Nisan ayının ikinci birleşim toplantısını gerçekleştirdi. Meclis Başkanı Adnan Ünal başkanlığındaki toplantıda önemli bir gündem maddesi ele alındı. İl Genel Meclisi çalışma yönetmeliğinin 19. maddesi gereği, Meclis üyeleri arasından 3 kişinin daimi İl Encümeni üyeliği için seçim yapıldı.

Toplantı, Meclis salonunda yapıldı ve gündem maddesi titizlikle ele alındı. Seçim süreci ise dikkatle takip edildi. Yapılan seçim sonucunda AK Parti adına Ferhat Fidan ve Muhammed Dündar, 35 oy alarak daimi İl Encümeni üyeliğine seçildi. Aynı şekilde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adına ise Oğuzhan Kapusuzoğlu, 37 oy alarak daimi İl Encümeni üyeliğine seçildi.

Seçim sonuçları, il genel meclis üyeleri ve yerel yönetim açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi. Yapılan oylamaların sonuçlarıyla ilgili memnuniyet ifadeleri dile getirildi. Seçilen encümen üyeleri, önümüzdeki dönemde il genel meclisi çalışmalarında etkin roller üstlenecekler.

İl Genel Meclisi Başkanı Adnan Ünal, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek, yeni dönemdeki çalışmaların verimli bir şekilde sürdürülmesi temennisinde bulundu. Encümen üyeleri ise görevlerini layıkıyla yerine getireceklerini belirttiler.

Yozgat İl Genel Meclisi, il genelindeki önemli konuları ele alarak halkın beklentileri doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti. Encümen üyelerinin seçimiyle birlikte meclis çalışmalarının daha da aktif bir şekilde devam edeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.