Yozgatlı isim Galatasaray'ın teknik kadrosuna dahil oldu

Yozgatlı isim Galatasaray'ın teknik kadrosuna dahil oldu
Galatasaray Daikin Voleybol Takımı, teknik kadrosuna Yozgatlı antrenör İsmail Çağrı Akdoğan'ı dahil etti.

Galatasaray Daikin Voleybol Takımı, teknik kadrosuna Yozgatlı antrenör İsmail Çağrı Akdoğan'ı dahil etti. Akdoğan, Ege Üniversitesi Voleybol Antrenörlüğü Bölümü'nden birincilikle mezun olduktan sonra Karşıyaka Spor Kulübü'nde çalışmaya başladı ve burada önemli deneyimler edindi.

İsmail Çağrı Akdoğan, kariyerine uluslararası bir perspektif kazandırmak için Amerika'da antrenörlük stajını tamamladıktan sonra Litvanya ve Almanya gibi farklı ülkelerde eğitim ve çalışma fırsatları buldu. Litvanya'da öğrenci değişim programı kapsamında bulunarak beden eğitimi öğretmenliği alanında çift ana dal yaparak lisans eğitimini tamamladı. Daha sonra Almanya'nın Köln şehrindeki Spor Akademisi'nde yüksek lisans eğitimi aldı ve Almanya'nın 2. lig takımlarında baş antrenörlük görevlerinde bulundu.

Akdoğan'ın kariyerinde yer alan önemli duraklardan biri de 14 Eylül 2023 tarihinde Galatasaray Daikin Voleybol Takımı'nın yardımcı antrenörü olarak göreve başlaması oldu. Bu görevle birlikte Akdoğan, Türkiye'nin en köklü spor kulüplerinden birinde teknik ekibin bir parçası olarak yer aldı.

İsmail Çağrı Akdoğan'ın antrenörlük kariyerinde çalıştığı kulüpler arasında Karşıyaka SK, Bal Spor (Erkekler), Ege Üniversitesi (Erkekler), ASD Sabaudia, FC Junkersdorf, Turnverein Gladbeck, TVA Hürth-Fischenich (Erkekler), SWD Powervolleys Düren (Erkekler) ve SC Potsdam yer alıyor. Bu deneyimler, onun geniş bir perspektif kazanmasını ve farklı kültürlerden sporcularla çalışma tecrübesi edinmesini sağladı.

Galatasaray Daikin Voleybol Takımı'nın teknik kadrosuna katılan İsmail Çağrı Akdoğan, uzun yıllardır süregelen başarı geleneğini devam ettirmek ve takımı ulusal ve uluslararası arenalarda başarıyla temsil etmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.