Yozgat'ın kızları milli takımda göz dolduruyor!

Yozgat'ın kızları milli takımda göz dolduruyor!
Kıta Logistics Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü, genç yeteneklerini milli takıma göndermeye devam ediyor.

Kıta Logistics Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü, genç yeteneklerini milli takıma göndermeye devam ediyor. Hentbol Kadınlar Birinci Ligi'nde başarıyla mücadele eden kulübün genç oyuncuları Pivot Cemre Şener ve sol oyun kurucu Hiranur Güneş, U16 Kadın Milli Takım kampında göz dolduruyor.

Kulübün alt yapılarından yetiştirdiği genç yetenekler, Ankara'da gerçekleştirilen U16 Hentbol Kadın Milli Takım kampında performanslarıyla dikkatleri üzerlerine çekti. Milli takım antrenörlerinin takdirini kazanan Cemre Şener ve Hiranur Güneş, kulübün başarılı alt yapısının bir göstergesi olarak öne çıkıyor.

kizlar-hentboll-3.jpg

Kulübün Antrenörü Enis Atmaca, yaptığı açıklamada, genç oyuncuları milli takım kamplarına göndererek kulübün başarısına katkı sağlamaya devam ettiklerini belirtti. Atmaca, "Kıta Logistics Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü olarak asıl hedefimiz sporcu yetiştirmek. Son üç yıldır kulübümüzün sponsoru olan Kıta Logistics'in desteğiyle bu hedefimize ulaşıyoruz. Cemre Şener ve Hiranur Güneş gibi genç yeteneklerimiz, milli takım kamplarında başarılı performanslar sergileyerek adlarını duyuruyorlar. Bu kamplar, onlar için büyük bir tecrübe kaynağı oluyor" dedi.

Kıta Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ataman ise genç sporcuların başarısından gurur duyduklarını belirterek, "Kulübümüzün yetiştirdiği genç yeteneklerin milli takıma kadar yükselmesi, bizim için büyük bir mutluluk kaynağı. Sporcu yetiştirmek ve onların başarılı kariyerlerine destek olmak, kulübümüzün temel amaçlarından biri. Genç oyuncularımızın milli takımda başarılı olmalarını diliyor ve desteklerimizi sürdüreceğimizi belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Kıta Logistics Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü'nün genç yetenekleri, Türk hentbolunun geleceğinde önemli bir yer tutarak hem kulüp hem de ülke adına gurur verici başarılar elde etmeye devam ediyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.