Yozgat Belediyesi Bozokspor zirvedeki yerini sağlamlaştırdı! Adım adım şampiyonluğa yürüyor

Yozgat Belediyesi Bozokspor zirvedeki yerini sağlamlaştırdı! Adım adım şampiyonluğa yürüyor
Yozgat Belediyesi Bozokspor, Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta heyecan dolu bir mücadeleye daha imza attı.

Yozgat Belediyesi Bozokspor, Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta heyecan dolu bir mücadeleye daha imza attı. Ligin 23. haftasında deplasmanda Malatyaspor ile karşı karşıya gelen kırmızı-siyahlı ekip, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak büyük bir başarıya imza attı.

Maçın ilk yarısında etkili bir performans sergileyen Yozgat Belediyesi Bozokspor, Reha Kurt ve Ahmet Üner'in attığı gollerle rakibini mağlup etti. Bu galibiyetle birlikte puanını 61'e yükselten takım, en yakın takipçisi 12 Bingölspor ile arasındaki 5 puanlık farkı koruyarak zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

Kulüp yetkilileri, takımın gösterdiği performanstan oldukça memnun olduklarını belirtirken, teknik direktörün taktiksel hamleleri ve oyuncuların saha içindeki disiplinli oyunuyla başarılı sonuçlara imza attıklarını ifade ettiler. Taraftarlar da maç sonrasında büyük sevinç yaşayarak takımlarını tebrik etti.

2.jpg

Yozgat Belediyesi Bozokspor, ligin 24. haftasında ise evinde Hacılar Erciyesspor'u konuk edecek. Bu kritik mücadele öncesinde takımın morali oldukça yüksek. Eğer Kayseri ekibini mağlup ederlerse, ligde bitime iki hafta kala 3. Lig'e yükselmeyi garantilemiş olacaklar.

Kulüp başkanı, önlerindeki bu önemli fırsatı kaçırmamak için tüm futbolcuların ve teknik ekibin son derece motive olduğunu vurgularken, taraftarlardan da büyük destek beklediklerini dile getirdi. Takımın başarısıyla birlikte Yozgat futbolunun da adını daha fazla duyuracaklarına inandıklarını belirtti.

Ligin son haftalarına girilirken Yozgat Belediyesi Bozokspor'un performansı ve aldığı sonuçlar, taraftarları umutlandırırken rakip takımları da ciddi şekilde endişelendiriyor. Takımın gösterdiği istikrarlı performansın devam etmesi halinde, 3. Lig'e yükselerek büyük bir başarıya imza atacakları kesin gözüyle bakılıyor. Takımın tüm camiası ve taraftarları, bu hedef doğrultusunda kenetlenmiş durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.