Yozgat'tan birçok ile uzanıyor! Hepsi satışa çıkartıldı

Yozgat'tan birçok ile uzanıyor! Hepsi satışa çıkartıldı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelinde gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, toplam 826 çeşitli arsayı 47 ilde satışa çıkardı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelinde gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, toplam 826 çeşitli arsayı 47 ilde satışa çıkardı. İlanlar, resmi olarak ilan.gov.tr üzerinden yayımlanarak alıcıların dikkatine sunuldu. Bu önemli adım, ülke genelindeki kentsel dönüşüm projelerine ivme kazandırmayı hedefliyor.

Satışa sunulan arsalar, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yer alıyor. Bu iller arasında; Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Sakarya, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yalova ve Yozgat yer alıyor.

Bu önemli satışlar, açık artırma yöntemiyle gerçekleştirilecek. Açık artırma süreci ise 24-25-26 Nisan 2024 tarihlerinde hayata geçirilecek. Satışlarda, peşin ödemelerde %20 indirim uygulanacak olup, ayrıca %25 peşinatla ve 24 ay vadeli ödeme seçeneği de sunulacak. Bu esnek ödeme koşulları, alıcılar için önemli bir avantaj sağlıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkilileri, yaptıkları açıklamada, bu satışların kentsel dönüşüm projelerine destek olacağını ve ülke genelindeki şehirleşme ve planlama çalışmalarına büyük katkı sağlayacağını belirttiler. Aynı zamanda, bu satışların çevreye duyarlı ve sürdürülebilir kentleşme hedeflerine de önemli bir adım olduğunu vurguladılar.

Özellikle peşin ödeme avantajlarıyla birlikte, bu arsaların yatırımcılar için cazip bir seçenek oluşturduğu gözlemleniyor. Türkiye genelindeki kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kazanmasıyla birlikte, bu tür satışların artarak devam etmesi bekleniyor. Ülke genelindeki kentlerin modernizasyonu ve çevresel sürdürülebilirlik adına yapılan bu adımlar, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakma hedefini güçlendiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.