Yozgat'ta binlerce kişiye büyük fırsat! Sayıları her geçen gün artıyor

Yozgat'ta binlerce kişiye büyük fırsat! Sayıları her geçen gün artıyor
Yozgat Halk Eğitimi Merkezi, sunduğu geniş kapsamlı kurslarla vatandaşlara çeşitli eğitim imkanları sağlamaya devam ediyor.

Yozgat Halk Eğitimi Merkezi, sunduğu geniş kapsamlı kurslarla vatandaşlara çeşitli eğitim imkanları sağlamaya devam ediyor. El sanatları, spor, sanat, kişisel gelişim, din eğitimi, yabancı dil eğitimi, aile eğitimi gibi pek çok alanda açılan kurslar, özellikle ev kadınlarının meslek sahibi olmalarına ve ekonomiye katkı sağlamalarına yardımcı oluyor.

sayilari-yozgatta-git-gide-cogaliyor-8.jpg

Merkezin düzenlediği kurslar sayesinde ev kadınları, el emeği göz nuru ürünler üreterek gelir elde edebiliyorlar. Ayrıca çocuklar ve gençler için düzenlenen sanatsal ve sportif etkinlikler, onların sosyal medya ve internet bağımlılığından uzaklaşarak sağlıklı bir gelişim göstermelerine katkı sağlıyor.

sayilari-yozgatta-git-gide-cogaliyor-7.jpg

Yozgat Halk Eğitimi Merkezi'nin hedefi, iş sahibi olan, istihdam sağlayan, üst öğrenimlerine devam eden ve sportif başarılar elde eden bireylerin sayısını artırmak. Bu doğrultuda 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı'nda toplamda 554 kurs düzenleyen merkeze 6 bin 303 kursiyer kaydoldu.

sayilari-yozgatta-git-gide-cogaliyor-5.jpg

Merkezin sunduğu eğitim imkanları, Yozgatlıların sosyal ve ekonomik hayatlarına olumlu katkılar sağlıyor. Özellikle ev kadınlarının meslek sahibi olmaları ve çocukların sağlıklı bir şekilde gelişim göstermeleri, merkezin önemli başarıları arasında yer alıyor. Gelecek yıllarda da benzer başarıların devam edeceği bekleniyor.

sayilari-yozgatta-git-gide-cogaliyor-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.