Yozgat'ta başarıyla sürdürülüyor! Gençliğin katılımı her geçen gün artıyor

Yozgat'ta başarıyla sürdürülüyor! Gençliğin katılımı her geçen gün artıyor
Yozgat İl Müftülüğü, gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı, güzel ahlaklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği pansiyon sohbetleri programını başarıyla sürdürüyor.

Yozgat İl Müftülüğü, gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı, güzel ahlaklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği pansiyon sohbetleri programını başarıyla sürdürüyor. Bu hafta da Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pansiyonu'nda yatılı kalan farklı liselerden öğrencilere yönelik "Gençlik Sohbetleri" gerçekleştirildi.

Program, farklı konularla iki haftada bir düzenleniyor ve öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılanıyor. Programın açılışı, Hazreti Osman Cami İmam Hatibi Bekir Savaş tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle yapıldı. Ardından, Din Hizmetleri Uzmanı Ömer Evci tarafından "Haramlar ve Helaller" konulu bir sohbet gerçekleştirildi. Öğrenciler, bu değerli bilgileri dinlerken hem keyif aldılar hem de önemli konularda farkındalık kazandılar.

Sohbetlerin yanı sıra, programda öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler de düzenleniyor. Pansiyon Müdürü İzzet İkiz'in de katıldığı program sonunda pansiyon yönetimi tarafından öğrencilere ikramlarda bulunuldu. Bu tür etkinlikler, öğrencilerin sosyal etkileşimlerini artırırken aynı zamanda milli ve manevi değerlerle donanmalarına da yardımcı oluyor.

Yozgat İl Müftülüğü yetkilileri, gençlerin ruhsal ve sosyal gelişimine katkı sağlamak adına bu tür etkinliklerin sürekli olarak devam edeceğini belirtti. Gençlerin bilgi ve deneyimleriyle donanarak geleceğe daha güvenle bakmaları, toplumun genel refahı için büyük önem taşıyor. Müftülük, bu tür faaliyetlerle gençlerin doğru yönlendirilmesine ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine destek olmayı sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.