Yozgat'a renk kattı! Program büyük ilgi gördü

Yozgat'a renk kattı! Program büyük ilgi gördü
Yozgat'ın kültürel hayatına renk katan bir etkinlik, Bozok Üniversitesi Bozok Evi'nde gerçekleşti. Ramazan ayına özel düzenlenen "Ramazan İlahileri Meşk" programı, büyük ilgi gördü.

Yozgat'ın kültürel hayatına renk katan bir etkinlik, Bozok Üniversitesi Bozok Evi'nde gerçekleşti. Ramazan ayına özel düzenlenen "Ramazan İlahileri Meşk" programı, büyük ilgi gördü. Programa Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güngör Yılmaz, akademisyenler, öğrenciler ve müzikseverler katıldı.

Yozgat Türk Müziği Meşk Topluluğu'nun düzenlediği programda, solist İbrahim Acer önderliğinde Kerem Mermertaş, Çağrı Çınarer, Mustafa Hilmi Güder, Muhammed Doğan ve Halil İbrahim Güneşer gibi başarılı saz sanatçıları da yer aldı. Ramazan ilahilerinin seçkin örneklerinin sunulduğu etkinlik, sanatseverlerden büyük beğeni aldı.

ramazan-ilahileri-mesk-programi.jpg

Programın sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güngör Yılmaz, düzenlenen bu anlamlı müzik akşamı için solist İbrahim Acer ve saz sanatçılarına teşekkürlerini iletti. Yılmaz, sanatın ve kültürün önemine vurgu yaparak, benzer etkinliklerin devamının geleceğini belirtti.

Yozgat Bozok Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen bu müzik dolu akşam, şehirdeki sanat ve kültür yaşamına önemli bir katkı sağladı. Ramazan ruhunu yansıtan ilahilerle dolu bu özel etkinlik, katılımcılarda unutulmaz izler bıraktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.