Vatandaşlıktan Çıkarılması Onların İyiliğine

Vatandaşlıktan Çıkarılması Onların İyiliğine
.

Depremin üzerinden günler geçti. Mucizevi bir şekilde hala canlara ulaşılıyor. Tüm Türkiye olarak kurtarma çalışmalarında enkaz altından kalanların çıkarılma görüntüleri büyük bir heyecanla takip ediyoruz. Çıkan her can için büyük mutluluk duyuyoruz. Aziz milletimizin birçok duyguyu aynı anda yaşadı. Kimse ilan etme ama kendi seferberlik ilanın çıkardı ve uyguladı. Tüm bunlar yaşanırken maalesef bir takım hırsızlık olaylarına da şahit olduk. Bunlar yaşanan tüm acıların üzerine pis ayaklarıyla basmış, insanlıktan yoksun, cehennemim en dibinde hiçbir zaman çıkartılmaması gereken tipler.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin bu hafta grup toplantısında bu yöndeki teklifini çok önemli buluyorum.
Sayın Bahçeli bu vicdansızlara yönelik “yağma ve talan yapan namussuzların vatandaşlıktan çıkartılması, şayet yağmacılar sığınmacıysa hemen ülkelerine gönderilmeleri değerlendirilmelidir.” Diyerek çok önemli bir teklifte bulundu. Bence yetmez. Sahte hesaplarla devlete hesap sorma gafletine girenler, sahte yardım hesaplarıyla milletin parasını çalanlarda buna eklenmeli…
Hatta bu onlar için kurtuluş olacaktır.
Zira sürekli merdivenden düşüyorlar.
Ayakları kaygan kafalarını duvara çarpıyorlar.
Yüzleri kapıları çarpıp duruyor.
Akılları başlarında olmadığında üstelerini başlarını yırtıp çıplak bir şekilde oradan oraya kaçışıyorlar.
O yüzden Sayın Bahçeli’nin tamamıyla onların iyiliği ve sağlığı için bu teklifi kanunlardan önce kendileri kabul edip bir an önce güzel ülkemizi terk etsinler.
Bunlar bitmezler.
Bunlar her dönem ortaya çıkarlar…
Şeytanın bile aklına gelmeyecek işlerde bulunurlar.
Bunlar bizim insanımız olamaz.
Bunlar bizim ülkemize el aman diye sığınmış insanlar olamazlar.
Daha fazla söze gerek yok.
Bu talancılar , yağmacılar ivedilikle vatandaşlıktan çıkarılsın, bunlardan içindeki sığınmacıları da sınırdan ötesine “nazikçe” bırakılsın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.