Yozgat'ta öğrenciler yarıştı! Dereceye girenler ödüllendirildi

Yozgat'ta öğrenciler yarıştı! Dereceye girenler ödüllendirildi
Yozgat'ta düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması"nda dereceye giren öğrenciler, Valilik binasında gerçekleştirilen törenle ödüllerini aldılar.

Yozgat'ta düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması"nda dereceye giren öğrenciler, Valilik binasında gerçekleştirilen törenle ödüllerini aldılar. Millî Eğitim Bakanlığı, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında imzalanan protokol kapsamında düzenlenen yarışma, öğrencilerin bağımlılıkla mücadelesini ve sağlıklı yaşam bilincini artırmayı hedefliyor.

duyar-dolu-yarisma-sonuclandi-1.jpg

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, öğrencilerin başarılarına vurgu yaparak, "Yapılan her şey sizin geleceğiniz için yapılıyor" dedi. Altınkaynak, bu tür etkinliklerin gençlerin farkındalığını artırdığını ve toplumun sağlıklı bir geleceğe doğru ilerlemesine katkı sağladığını belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Altınkaynak, ayrıca devletin hizmet anlayışında önemli bir değişim yaşandığına da değindi. Geçmişte yaşadığı bir anısını paylaşarak, "Artık hizmet eden bir devlet anlayışı hakim. Biz herkesi dinliyoruz, herkese hizmet etmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

duyar-dolu-yarisma-sonuclandi-3.jpg

Yeşilay ile iş birliği yapıldığını vurgulayan Altınkaynak, Yeşilay'ın bağımlılıkla mücadelede önemli bir rol oynadığını ve bu konuda yapılan çalışmalara destek verdiklerini belirtti. Ayrıca kendisinin de bir Yeşilay gönüllüsü olduğunu ve bağımlılık yapıcı maddelerden uzak durarak öğrencilere örnek olmaya çalıştığını ifade etti.

duyar-dolu-yarisma-sonuclandi-5.jpg

Yeşilay Yozgat Şubesi Başkan Yardımcısı Avukat Elmas Neslihan Uyar ise törende yaptığı konuşmada, yarışmanın önemine değindi ve İl Milli Eğitim Müdürü Altınkaynak'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

duyar-dolu-yarisma-sonuclandi-4.jpg

Tören kapsamında çeşitli kategorilerde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Bu tür etkinliklerin gençler arasında sağlıklı yaşam bilincini artırdığı ve bağımlılıkla mücadelede farkındalık yarattığı vurgulanırken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeşilay gibi kurumların iş birliğiyle bu alandaki çalışmaların desteklendiği belirtildi.

duyar-dolu-yarisma-sonuclandi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.