Yozgat'a özel çağrı: Bayraklarla Yozgat'ı Kıpkırmızı Yapalım!

Yozgat'a özel çağrı: Bayraklarla Yozgat'ı Kıpkırmızı Yapalım!
Yozgat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için coşkuyla hazırlıklarını sürdürüyor. Yozgat Valiliği önderliğinde gerçekleştirilen etkinliklerle şehir, kırmızı beyaz bayraklarla donatılıyor.

Yozgat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için coşkuyla hazırlıklarını sürdürüyor. Yozgat Valiliği önderliğinde gerçekleştirilen etkinliklerle şehir, kırmızı beyaz bayraklarla donatılıyor. Bu özel günün anlamını vurgulayan Valilik, vatandaşları ve esnafı bayrak asmaya davet ediyor.

23 Nisan, Türkiye'de coşkuyla kutlanan önemli bir bayram. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanan bu gün, Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği anlamlı bir tarih. Yozgat Valiliği ise bu yılki kutlamalar için özel bir çağrıda bulunuyor: "Bayraklarla Yozgat'ı Kıpkırmızı Yapalım!"

Valilik, şehir sakinlerini bayraklarıyla buluşturarak milli birlik ve beraberliği pekiştirmeyi amaçlıyor. Özellikle iş yerlerinin ve binaların bayraklarla süslenmesi, ulusal bayramın önemini vurgulamak için büyük bir adım olarak görülüyor.

hedef-kipkirmizi-bir-yozgat-6.jpg

Yozgat Valiliği'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalarda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın gururla kutlanacağı belirtiliyor. Valilik yetkilileri, "Yer gök bayrak olsun! Evlerimizi, işyerlerimizi, sokaklarımızı şanlı bayrağımızla süsleyerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuna hep birlikte ortak olalım" mesajını iletiyor.

Yozgat Valiliği'nin bu özel gün için düzenlediği etkinlikler, şehirdeki vatandaşların ve esnafın coşkusunu arttırırken, milli bayramın anlamını da hatırlatıyor. Bayraklarla süslenen Yozgat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı gurur ve coşkuyla karşılamaya hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.