Yozgat Valisi Özkan gönüllere dokunuyor

Yozgat Valisi Özkan gönüllere dokunuyor
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, göreve geldiği günden beri halkla iç içe olmaya devam ediyor. Son olarak, Tol Çarşı'yı ziyaret ederek vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, göreve geldiği günden beri halkla iç içe olmaya devam ediyor. Son olarak, Tol Çarşı'yı ziyaret ederek vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi. Bu buluşmalarında, halkın sorunlarını dinleyip çözüm yolları arayan Vali Özkan, Yozgat'ın gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.

Vali Özkan'ın Tol Çarşı ziyaretindeki samimi yaklaşımı dikkat çekti. Vatandaşlarla ve esnafla çay içip sohbet eden Özkan, yakın ilgi ve alakasıyla takdir topladı. Vatandaşlar, Vali'nin bu tür ziyaretlerinin kendilerini mutlu ettiğini ve sorunlarını doğrudan iletebilme imkanı bulduklarını belirttiler.

ozkan-vatandaslarla-bulustu2.jpg

Ziyaret sırasında konuşan Vali Mehmet Ali Özkan, "Bizler halkımızın sesi olmaya devam edeceğiz. Sorunları yerinde görmek ve çözüm üretmek için sahada olmaktan mutluluk duyuyorum. Halkımızın her zaman yanında olacağız ve onların taleplerine kulak vereceğiz." şeklinde konuştu.

Tol Çarşı'daki esnaflar da Vali Özkan'ın ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirdiler. Esnaflar, Vali'nin bu tür etkinliklerle hem işlerine destek olduğunu hem de halkla daha yakın bir iletişim kurduğunu belirttiler.

Vali Mehmet Ali Özkan'ın halkla buluşmaları, Yozgat'ın sosyal ve ekonomik hayatına olumlu katkılar sağlamaya devam ediyor. Vali'nin halkın nabzını tutması ve sorunları doğrudan çözme gayreti, bölgedeki yaşam kalitesinin artmasına yardımcı oluyor. Özkan, gelecek dönemde de halkla buluşmalarını sıklaştırarak Yozgat'ın kalkınmasına katkı sağlamaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.