Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan Milliyetçi Hareket Partisi heyetini ağırladı

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan Milliyetçi Hareket Partisi heyetini ağırladı
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il teşkilatı ile ilçe ve belde belediye başkanlarını makamında ağırladı.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il teşkilatı ile ilçe ve belde belediye başkanlarını makamında ağırladı. Vali Özkan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmede, MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu ve Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay başta olmak üzere 31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda seçilen belediye başkanları yer aldı.

Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, Çekerek Belediye Başkanı Üzeyir İnce, Saraykent Belediye Başkanı Ahmet Köroğlu, Çandır Belediye Başkanı Ertan Eroğlu, Yenifakılı Belediye Başkanı Musa Sarıaslan, Baydiğin Belediye Başkanı İmdat Ceylan, Oluközü Belediye Başkanı Hasan Aydınsoy, Konuklar Belediye Başkanı Oğuzhan Karaca, Sırçalı Belediye Başkanı Mustafa Parlak, Yamaçlı Belediye Başkanı İbrahim Özsoy, Doğankent Belediye Başkanı Ulvi Akdemir ve Eymir Belediye Başkanı Sinan Yanar da Vali Özkan'ın misafirleri arasındaydı.

mhp-heyetini-agirladi.jpg

Vali Mehmet Ali Özkan, yeni görevlerine başlayan belediye başkanlarına hayırlı olmalarını temenni ederek, başarılar diledi. Vali Özkan, belediye başkanlarının ilçe ve belde halkına hizmet etme gayretlerini takdirle karşıladığını belirterek, işbirliği ve koordinasyonun artarak devam etmesini temenni etti.

Görüşme boyunca MHP heyeti ve Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan arasında ilçelerdeki belediye çalışmaları, yerel kalkınma projeleri ve vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik yapılan çalışmaların ele alındığı belirtildi. Vali Özkan, MHP heyetine, Yozgat'ın daha da gelişmesi ve ilçelerin kalkınması için her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

mhp-heyetini-agirladi2.jpg

Toplantı, samimi bir ortamda geçerken, Vali Mehmet Ali Özkan ve MHP heyeti arasındaki işbirliği ve iletişim vurgusu ön plana çıktı. Yerel yönetimlerin halkın beklentilerine en iyi şekilde cevap vermesi ve ilçelerin kalkınması için ortak akıl ve dayanışmanın önemine vurgu yapıldı.

Son olarak, Vali Mehmet Ali Özkan ve MHP heyeti, Yozgat'ın birlik ve beraberlik içinde daha da ileriye taşınması adına ortak çabaların artarak devam edeceği konusunda mutabık kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.