Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan makamında ağırladı

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan makamında ağırladı
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, geçtiğimiz günlerde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Dursun Pampal'ın babası Mehmet Pampal'ı makamında ağırladı.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, geçtiğimiz günlerde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Dursun Pampal'ın babası Mehmet Pampal'ı makamında ağırladı. Bu özel ziyaret, devletin şehit ailelerine verdiği değerin bir göstergesi olarak dikkat çekti.

Vali Özkan, makamında gerçekleşen görüşmede, şehit babası Mehmet Pampal'a başsağlığı dileklerini iletti ve sabır diledi. Devletin tüm kurum ve imkanlarının şehit ailelerinin yanında olduğunu vurgulayan Vali Özkan, bu ziyaretin anlamını şu sözlerle ifade etti: "Sizler, sevdiklerinizi vatan, bayrak ve ezan uğruna fedakârca toprağa verdiniz. Bu ulvi göreviniz için minnettarız. Sizlere olan borcumuz büyük, ancak tüm şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun."

pampali-makaminda-agirladi1.png

Bu duygusal buluşma, şehit ailelerinin ve yakınlarının devlet tarafından unutulmadığını gösterirken, aynı zamanda toplumda da duyarlılık ve saygıyı pekiştirdi. Vali Özkan'ın hassasiyeti ve samimi yaklaşımı, şehit aileleriyle devlet arasındaki güçlü bağı bir kez daha ortaya koydu.

Mehmet Pampal, oğlunun fedakarca görevini yaparken şehit düştüğü Doğubeyazıt ilçesinden Yozgat'a gelen Vali Mehmet Ali Özkan'ın misafiri olarak, kendisine sunulan bu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.