Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan iki isme başarılar diledi

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan iki isme başarılar diledi
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Kazım Arslan ve İl Genel Meclis Başkanı Adnan Ünal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Kazım Arslan ve İl Genel Meclis Başkanı Adnan Ünal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette Vali Özkan, Arslan ve Ünal’a görevlerinde başarılar diledi.

Vali Özkan, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanı ve İl Genel Meclisi Başkanımızı tebrik ediyorum. Görev yapacakları süre içerisinde kendilerine başarılar diliyorum. İlimiz için hayırlı hizmetlerde bulunmalarını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Özkan, Yozgat’ın gelişimi ve refahı için birlikte çalışma kararlılığına vurgu yaparak, şunları ekledi: “Yozgat’ın her alanda daha da ileriye gitmesi için birlikte çalışacağız. Belediye Başkanı Kazım Arslan ve İl Genel Meclis Başkanı Adnan Ünal’ın liderliğinde yapılacak projelerle şehrimizin potansiyelini daha da artıracağız.”

hayirli-olsun-ziyareti.jpg

Kazım Arslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Valimizin nazik ziyareti bizi çok mutlu etti. Yozgat için hep birlikte çalışacağız ve şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için projeler üreteceğiz” şeklinde konuştu.

İl Genel Meclis Başkanı Adnan Ünal da Vali Özkan’a teşekkür ederek, “Valimizin destekleriyle Yozgat’a hizmet etmek için çalışmalarımıza başladık. İl Genel Meclisi olarak şehrimizin ihtiyaçlarına uygun projeler geliştireceğiz ve Yozgat’ı daha da ileriye taşıyacağız” dedi.

Ziyaret, samimi bir ortamda geçerken, Vali Özkan, Arslan ve Ünal, şehrin geleceği için birlikte çalışma kararı aldı. Yozgat’ın sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda daha da gelişmesi için iş birliği ve koordinasyonun önemine vurgu yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.