Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan: En büyük temennimizdir

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan: En büyük temennimizdir
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yayınladığı mesajında Türkiye'nin İstiklal mücadelesinin önemli bir dönüm noktası olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının yıl dönümünü kutladı.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yayınladığı mesajında Türkiye'nin İstiklal mücadelesinin önemli bir dönüm noktası olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının yıl dönümünü kutladı. Vali Özkan, mesajında çocuklara hitap ederek onları ülkenin umudu ve istikbali olarak nitelendirdi.

Vali Özkan'ın mesajı şu şekildeydi: "Aziz Milletimizin dünyaya nakşettiği benzeri görülmemiş İstiklal mücadelesinin en önemli dönüm noktası olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın heyecan ve coşkusunu yaşıyoruz. Sevgili Çocuklar, kahraman bir milletin çocukları olarak sizler, ülkemizin umudu ve istikbalisiniz. Unutmayın ki, geleceğimiz sizlerin omuzlarında yükselecek, sizlerin azmi ile ülkemiz daha da ilerilere gidecektir. Size emanet edilen bu vatana sahip çıkıp sizden sonraki nesillere layıkıyla teslim etmeniz en büyük temennimizdir."

Vali Özkan ayrıca, 23 Nisan'ın sadece Türkiye'nin değil, tüm dünya çocuklarının bayramı olduğunu vurgulayarak, bu özel günü kutladı. Mesajında, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehitleri minnetle anarak, ülkenin ve dünya çocuklarının bayramını kutladı.

Vali Özkan'ın mesajıyla birlikte, Yozgat'ta da çeşitli etkinlikler düzenlenerek çocukların bu özel günü coşkuyla kutlandı. İl genelindeki okulların öğrencileri, 23 Nisan ruhunu yansıtan gösteriler ve etkinliklerle bayramlarını kutladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.