Yozgat Valiliği vatandaşları uyardı: Başkalarının haklarına saygı gösterin

Yozgat Valiliği vatandaşları uyardı: Başkalarının haklarına saygı gösterin
Yozgat Valiliği, il genelinde artan trafik ihlalleri ve hatalı araç parkları konusunda vatandaşları uyardı.

Yozgat Valiliği, il genelinde artan trafik ihlalleri ve hatalı araç parkları konusunda vatandaşları uyardı. Son dönemde yaşanan sorunlar üzerine yapılan açıklamada, trafik kurallarına uyma ve düzgün araç parkı konularında daha dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.

Yozgat Valiliği yetkilileri, vatandaşların en çok şikayetçi olduğu konular arasında trafik kurallarının ihlal edilmesi ve araçların hatalı şekilde park edilmesi olduğunu belirtti. Özellikle şehir merkezinde ve ana yollar üzerinde yaşanan yoğunluk nedeniyle, bu konuların daha da önem kazandığına dikkat çekildi.

baskalarinin-haklarina-saygi-gosterin.jpg

Yapılan açıklamada, “İlimizde vatandaşlarımızın en çok yakındığı konuların başında, trafik kurallarına uyulmaması ve araçların hatalı park edilmesi yer alıyor. Lütfen ilimizde trafik yoğunluğunun arttığı bugünlerde aracınızı park yasağı olan yere ve ikinci sıraya park etmeyin. Başkalarının haklarına saygı gösterin” denildi.

Ayrıca, trafik ekiplerinin denetimlerini sıklaştıracağı ve kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulanacağı belirtildi. Valilik yetkilileri, trafik kurallarının ihlal edilmesi durumunda hem sürücülerin hem de diğer yol kullanıcılarının can güvenliğinin tehlikeye girebileceğini vurguladılar.

Yozgat Valiliği'nin bu uyarısıyla birlikte, sürücülerin daha bilinçli ve sorumlu hareket etmeleri, trafik düzeninin sağlanması ve şehir içi trafiğin daha güvenli hale gelmesi hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.