Yozgat Şehir Hastanesi'nde renkli 23 Nisan kutlamaları

Yozgat Şehir Hastanesi'nde renkli 23 Nisan kutlamaları
Yozgat Şehir Hastanesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı. Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan liderliğindeki idari heyet, hastane içinde bulunan kreşi ziyaret ederek öğretmenler ve çocuklarla bir araya geldi.

Yozgat Şehir Hastanesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı. Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan liderliğindeki idari heyet, hastane içinde bulunan kreşi ziyaret ederek öğretmenler ve çocuklarla bir araya geldi. Kreş öğrencilerinin sergilediği gösterilerle başlayan kutlama, hastane yönetiminin katılımıyla anlam kazandı.

dolu-dolu-23-nisan-kutlamasi5.jpg

Başhekim Mustafa Kozan, kreş öğrencisi Emine Defne Polat'a jest yaparak başhekimlik koltuğunu ona devretti. Polat, bu fırsatı değerlendirerek hastanede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve çocuk servisinde tedavi gören minik hastaların durumunu yakından takip etti. Telefonla sorumlu kat hemşirelerini arayarak çocukların isteklerini dinledi ve yerine getirilmesi için talimat verdi.

dolu-dolu-23-nisan-kutlamasi.jpg

Hastane ziyaretinde duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Kozan, kreş öğretmenleri ve öğrencilerine teşekkür etti ve bayramlarını kutladı. Özellikle çocukların mutluluğuna odaklanılarak düzenlenen etkinliklerde, çocuk servisinde kalan minik hastalar unutulmadı. Servis, balonlar ve Türk bayraklarıyla renklendirilirken çocuklara özel pasta ikramı yapıldı. Ayrıca çocuklar için boyama kitapları da dağıtıldı.

Başhekim Mustafa Kozan, etkinliklerle ilgili olarak, "Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların gelişimlerine katkı sağlamak hepimizin sorumluluğudur. Aileler ve sağlık personeli olarak çocukların mutluluğunu ve sağlığını ön planda tutmalıyız" şeklinde konuştu.

dolu-dolu-23-nisan-kutlamasi2.jpg

Yozgat Şehir Hastanesi'nde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri gün boyunca çocuk servislerinde devam etti. Minik hastaların yüzlerindeki tebessümler, bu özel günde yapılan etkinliklerin ne kadar anlamlı olduğunu gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.