Yozgat İl Genel Meclis Başkanlığına Adnan Ünal seçildi

Yozgat İl Genel Meclis Başkanlığına Adnan Ünal seçildi
Yozgat İl Genel Meclisi, Nisan ayının ilk oturumunda yeni başkanını seçti. SGK İl Müdürlüğü görevini yürüten ve Sarıkaya ilçesinden AK Parti İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilen Adnan Ünal, İl Genel Meclis Başkanlığı'na getirildi.

Yozgat İl Genel Meclisi, Nisan ayının ilk oturumunda yeni başkanını seçti. SGK İl Müdürlüğü görevini yürüten ve Sarıkaya ilçesinden AK Parti İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilen Adnan Ünal, İl Genel Meclis Başkanlığı'na getirildi. Bu önemli göreve seçilen Ünal, Yozgat'a hizmet etmek için çalışacaklarını belirtti.

Meclis Başkanlığı vekilliklerine ise MHP'den Adem Kızılok, AK Parti'den ise Osman Biçer seçildi. Ayrıca, meclis divan heyetine de asil üyeler olarak Fatih Çıtak ve Harun Meriç seçildi. Yedek üyeliklere ise Veli Akdoğan ve Ömer Yararsoy getirildi.

Toplantı öncesinde bir açıklama yapan Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz, yeni dönemde ilçelerin ve köylerin sorunlarına odaklanacaklarını ve bu sorunları çözmek için çalışacaklarını belirtti. Yılmaz, meclis üyelerini sahadaki gözleri olarak tanımlayarak, yerel sorunları iletmeleri ve çözüm için işbirliği yapmaları gerektiğini vurguladı.

Meclisin en yaşlı üyesi olan ve meclis başkanlığını yürüten Milliyetçi Hareket Partisi'nden Ümit Şahbaz da birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarına inandığını söyledi. Şahbaz, önceki dönemin başarılı geçtiğini ve bu dönemde de aynı başarıyı yakalamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Yeni seçilen İl Genel Meclis Başkanı Adnan Ünal ise teşekkür konuşmasında, meclis üyelerinin gösterdiği ilgiye minnettar olduğunu belirtti. Ünal, adaletli bir şekilde devlet imkanlarını kullanarak ilçelerin ve köylerin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacaklarını söyledi. Yeni dönemin heyecanını ve sorumluluğunu taşıdıklarını ifade eden Ünal, meclisin desteğiyle başarılı çalışmalara imza atacaklarına inandığını dile getirdi.

Bu yeni dönemde Yozgat İl Genel Meclisi, ilin her noktasına adaletli ve hızlı hizmetler sunmayı hedefliyor. Meclis üyeleri, birlikte çalışarak Yozgat'ın kalkınması ve refah seviyesinin artması için çaba göstereceklerini belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.