Yozgat Bozok Üniversitesi'nde değişim rüzgarı! Yeni atanan isim belli oldu

Yozgat Bozok Üniversitesi'nde değişim rüzgarı! Yeni atanan isim belli oldu
Yozgat Bozok Üniversitesi, İletişim Fakültesi Dekanlığı'na yeni bir isim atadı.

Yozgat Bozok Üniversitesi, İletişim Fakültesi Dekanlığı'na yeni bir isim atadı. Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi olan Prof. Dr. Zülfiye Acar Şentürk, dekanlık görevine getirildi. Devir teslim töreni, Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güngör Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleşti.

gorevini-acara-devretti.jpg

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz, yaptığı konuşmada görev değişiminin bir bayrak yarışı olduğunu vurgulayarak, kurumlarda aidiyet ve devamlılığın önemine değindi. Prof. Dr. Yılmaz, "Görevi devralan Prof. Dr. Zülfiye Acar Şentürk hocamızın deneyim ve tecrübeleriyle İletişim Fakültemize güç katacağına inancım tam" dedi ve yeni dekana başarılar diledi.

gorevini-acara-devretti3.jpg

Yeni dekan Prof. Dr. Zülfiye Acar Şentürk ise göreve başlamasıyla ilgili olarak, İletişim Fakültesini daha ileri seviyelere taşıyacaklarını belirtti. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar'a teşekkür eden Şentürk, dekanlık görevini üstlenmenin getirdiği sorumluluklarını da dile getirdi.

Devir teslim törenine akademisyenler, öğrenciler ve idari personel yoğun ilgi gösterdi. Törende, İletişim Fakültesi'nin gelecekteki hedefleri ve projeleri hakkında da görüş alışverişi yapıldı. Prof. Dr. Zülfiye Acar Şentürk'ün dekanlık göreviyle birlikte fakülteye katacağı yenilikler ve gelişmeler merakla bekleniyor.

gorevini-acara-devretti2.jpg

Yozgat Bozok Üniversitesi İletişim Fakültesi, akademik kadrosu ve projeleriyle iletişim alanında önde gelen bir eğitim kurumu olarak dikkat çekiyor. Prof. Dr. Zülfiye Acar Şentürk'ün liderliğindeki fakülte, sektörel işbirlikleri ve uluslararası projelerle adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.