Yozgat Bozok Üniversitesi'nde büyük bir katılımla gerçekleşti

Yozgat Bozok Üniversitesi'nde büyük bir katılımla gerçekleşti
Yozgat Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik ve Zeka Topluluğu tarafından düzenlenen Matematik ve Zeka Topluluğu Kermesi, büyük bir katılımla gerçekleşti.

Yozgat Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik ve Zeka Topluluğu tarafından düzenlenen Matematik ve Zeka Topluluğu Kermesi, büyük bir katılımla gerçekleşti. Fen Edebiyat Fakültesi giriş katında düzenlenen etkinliğe akademisyenler, öğrenciler ve yerel halk büyük ilgi gösterdi.

kermesle-katki-sagladilar.jpg

Kermesin amacı hakkında konuşan Matematik ve Zeka Topluluğu Danışmanı Doç. Dr. Hürmet Fulya Akız, "Yozgat Bozok Üniversitesi Matematik Bölümü olarak 6-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında Yozgat Matematik Günleri adı altında bir matematik sergisi düzenleyeceğiz. Bu sergiye katılacak ortaokul ve lise öğrencilerine çeşitli matematik etkinlikleri sunacağız. Maddi kaynak sağlamak amacıyla düzenlediğimiz kermese büyük bir ilgiyle karşılaştık. Etkinliğimize katkıda bulunan hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz" dedi.

kermesle-katki-sagladilar2.jpg

Yozgat Bozok Üniversitesi'nin matematik ve zeka alanında yapacağı bu etkinlikler, gençlerin matematikle ilgili yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak sağlayacak. Bu tür etkinliklerin düzenlenmesi, matematik ve bilim alanlarında gençleri teşvik ederek geleceğin matematikçilerinin yetişmesine katkı sağlayabileceği öngörülüyor.

kermesle-katki-sagladilar1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.