Yozgat Bozok Üniversitesi harekete geçti! Dikkat çeken bir etkinliğe ev sahipliği yapacak

Yozgat Bozok Üniversitesi harekete geçti! Dikkat çeken bir etkinliğe ev sahipliği yapacak
Yozgat'ın ev sahipliği yaptığı Bozok Üniversitesi İletişim Fakültesi, sektör temsilcilerini ve akademisyenleri bir araya getirerek önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Yozgat'ın ev sahipliği yaptığı Bozok Üniversitesi İletişim Fakültesi, sektör temsilcilerini ve akademisyenleri bir araya getirerek önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. "Medyada Çalışma İlişkileri" başlıklı panel, 24 Nisan 2024 tarihinde İletişim Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşecek ve Gazetecilik Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Atike Sevtap Demir'in moderatörlüğünde ilerleyecek.

Panelin konukları arasında yer alan Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Gamze Yücesan Özdemir, Dr. Öğr. Üyesi Çağrı Kaderoğlu Bulut, Öğr. Gör. Dr. Gökhan Bulut ve Arş. Gör. Ezgi Kaya Hayatsever, "Medya Endüstrisinde Çalışma İlişkileri" dersi kapsamında deneyimlerini ve bilgilerini paylaşacaklar.

Bozok Üniversitesi İletişim Fakültesi yetkilileri, konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, "Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyeleri tarafından verilecek olan 'Medya Endüstrisinde Çalışma İlişkileri' dersi kapsamında, sektördeki ve akademideki güncel gelişmeleri, çalışma koşullarını, mesleki pratikleri, çalışanların haklarını ve yasal düzenlemeleri ele alacağımız panele tüm öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz" ifadelerine yer verdiler.

Bu önemli etkinlik, sektördeki deneyimlerin akademik bilgiyle bir araya gelerek öğrencilere önemli bir bakış açısı sunacak. Medya endüstrisindeki çalışma ilişkileri, günümüzdeki tartışmalar ve gelecekteki yönelimler konusunda katılımcılara derinlemesine bir bakış açısı sağlayacak. Panel, öğrencilerin hem akademik hem de sektörel bakış açılarını genişleterek onlara kariyerleri için değerli bir deneyim sunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.