Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan'a ziyaretler artarak devam ediyor

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan'a ziyaretler artarak devam ediyor
Yozgat'ta spor ve güreş faaliyetlerine verdiği destekle bilinen Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, son günlerde bir dizi önemli ziyaretçiyi ağırladı.

Yozgat'ta spor ve güreş faaliyetlerine verdiği destekle bilinen Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, son günlerde bir dizi önemli ziyaretçiyi ağırladı. Türkiye Güreş Federasyonu Başkanvekili Kerim Salman, Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Kirazlı ve A Milli Güreş Milli Takım Antrenörü Yusuf Köse, Başkan Arslan'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

arslana-hayirli-olsun-ziyareti2.jpg

Ziyaret sırasında Kerim Salman, Yozgat'ın dünyaca ünlü pehlivanlar yetiştiren bir şehir olduğunu vurgulayarak, güreşle ilgili faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Arslan ise sporun büyük kitlelere ulaşması ve başarılı sporcuların yetişmesinin şehir tanıtımı açısından önemine değindi. Ayrıca, güreşin daha da geliştirilmesi ve başarıların artarak devam etmesi için ellerinden gelen desteği verdiklerini belirtti.

Bu ziyaretin ardından Türkiye Güreş Federasyonu yetkilileri, Başkan Arslan'a 100 Plaketi ve Milli Takım Forması takdim ettiler, gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ettiler.

arslana-hayirli-olsun-ziyareti.jpg

Öte yandan, Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, mahalle muhtarlarının da yoğun ilgisiyle karşılaştı. Geçmiş dönemde görev yapmış ve yeni dönemde görev alan mahalle muhtarları, Başkan Arslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak şehirde yapılan çalışmaları ve gelecek dönemde planlanan projeleri değerlendirdiler. Bu ziyaretler, şehrin sosyal ve spor alanındaki gelişimine verilen önemi gösteriyor.

Son olarak, Yozgat'ın spor ve güreş alanında gösterdiği başarılar ve yapılan çalışmalar, şehrin adının daha da duyulmasını sağlıyor ve gelecek için umut veriyor. Başkan Dr. Kazım Arslan'ın da desteğiyle, bu alanlarda yapılan çalışmaların artarak devam etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.