Yozgat-Ankara arasında mekik dokuyor! Temaslarını her geçen gün arttırıyor

Yozgat-Ankara arasında mekik dokuyor! Temaslarını her geçen gün arttırıyor
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, şehre kazandırdığı ve kazandırmayı planladığı projeler, yatırımlar ve hizmetler için Ankara'da temaslarını sürdürüyor.

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, şehre kazandırdığı ve kazandırmayı planladığı projeler, yatırımlar ve hizmetler için Ankara'da temaslarını sürdürüyor. Coşar, Boğazlıyan'ı güçlü bir yerel yönetim anlayışıyla her alanda parlayan bir yıldız haline getirmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

temaslarini-surduruyor-1.jpg

Başkan Coşar'ın Ankara'daki temasları arasında, ilk dönem Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay ile yapılan görüşme dikkat çekti. Ayrıca TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, TESKOMB Genel Başkanı ve Yozgat Milletvekili Abdülkadir Akgül ile de istişarelerde bulunan Coşar, Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan ile de bir araya geldi.

temaslarini-surduruyor-3.jpg

Başkan Coşar ve Milletvekili Süleyman Şahan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı ziyaret ederek ilçede yapılacak yeni spor tesisleri ve faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

temaslarini-surduruyor-2.jpg

Coşar, yaptığı açıklamada, "Boğazlıyan'a yakışan çalışmalara hep birlikte imza atacağız. Destekleri ve yakın ilgisi için Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak ve Yozgat Milletvekilimiz Sayın Süleyman Şahan'a teşekkür ediyorum" dedi.

temaslarini-surduruyor-4.jpg

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar'ın Ankara'da yaptığı temaslar, şehre yönelik yapılan yatırımların ve hizmetlerin artarak devam edeceğinin sinyallerini veriyor. Coşar'ın kararlılıkla sürdürdüğü çalışmaların Boğazlıyan'ın gelişimine önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.