Yerköy'de istişare zamanı! Fikir alışverişi oldukça verimli geçti

Yerköy'de istişare zamanı! Fikir alışverişi oldukça verimli geçti
Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan, il genel meclisi üyeleri Osman Biçer ve Kenan Karakuş, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ece, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Selahattin Atalay ile birlikte köy ve mahalle muhtarlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi.

Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan, il genel meclisi üyeleri Osman Biçer ve Kenan Karakuş, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ece, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Selahattin Atalay ile birlikte köy ve mahalle muhtarlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Öğretmenevi yemekhanesinde gerçekleşen buluşmada Yerköy'ün gelişimi için yapılan sohbetler ve fikir alışverişi oldukça verimli geçti.

meclis-uyeleri-ve-muhtarlarla-bulustu3.jpg

Yemeğin ardından konuşan Başkan Arslan, Yerköy'ün kalkınması için il genel meclisi üyeleri ve muhtarlarla birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Arslan, "Yerköy'ün kalkınması ve gelişmesi için hep birlikte el ele vermemiz gerekiyor. Bu vesileyle il genel meclisi üyelerimize ve muhtarlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Yerköy'ün ve köylerin kalkınması için belediyenin her zaman muhtarların yanında olacağını belirten Başkan Arslan, "Yerköy'ün gelişmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Muhtarlarımız, Yerköy'ün en önemli temsilcileridir ve taleplerini dikkate almak bizim için son derece önemlidir" şeklinde konuştu.

meclis-uyeleri-ve-muhtarlarla-bulustu1.jpg

Başkan Arslan, muhtarların dile getirdiği talepleri dinledikten sonra gerekli çalışmaları yapacaklarını sözlerine ekledi. Arslan, "Muhtarlarımızın görüşleri ve önerileri, Yerköy'ün daha da ileriye gitmesi için bize önemli bir yol gösterici olacaktır. Onların istekleri doğrultusunda hareket edeceğiz" dedi.

Toplantı boyunca çeşitli konularda yapılan sohbetlerin yanı sıra, gelecek projeler ve hizmetler konusunda da istişareler gerçekleştirildi. Katılımcılar, birlikte çalışma ve işbirliği ruhunun Yerköy'ün gelişimine büyük katkı sağlayacağı konusunda mutabık kaldılar.

Bu tür toplantıların Yerköy'ün daha yaşanabilir bir şehir olması için önemli olduğunu vurgulayan Arslan ve ekibi, halkın görüşlerini alarak daha etkin ve verimli hizmetler sunma konusundaki kararlılıklarını bir kez daha dile getirdiler. Gelecek dönemde de benzer etkinliklerin düzenleneceği belirtildi.

Haberin sona ermesiyle birlikte, Yerköy'de yapılan bu önemli istişare toplantısının şehrin kalkınması ve vatandaşların memnuniyeti için atılmış önemli bir adım olduğu vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.