Yerköy'de geri sayım başladı! Gençler heyecanla bekliyor

Yerköy'de geri sayım başladı! Gençler heyecanla bekliyor
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yerköy İlçesi'nde inşası devam eden Gençlik Merkezi'nin tamamlanma sürecine girildiğini açıkladı.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yerköy İlçesi'nde inşası devam eden Gençlik Merkezi'nin tamamlanma sürecine girildiğini açıkladı. Vali Özkan, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunabilecekleri modern bir tesisin ilçeye kazandırılmasının önemine vurgu yaptı.

Gençlik Merkezi'nin tamamlanmasıyla birlikte Yerköy'ün genç nüfusuna hitap eden çok amaçlı bir alanın ortaya çıkacağını ifade eden Vali Özkan, projenin ilçenin değerine değer katacağını belirtti. Yapılan açıklamada, merkezin günlük 250 genci ağırlayabilecek kapasitede olacağı ve gençlerin sosyal-kültürel etkinliklerde bulunmalarına olanak sağlayacağı vurgulandı.

Vali Mehmet Ali Özkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Yerköy Gençlik Merkezi'nin inşaatı sona yaklaşıyor. Gençlerimize modern bir ortamda vakit geçirebilecekleri, eğitimlerine katkı sağlayacakları bir alanı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu proje, ilçemizin gençlerine ve toplumuna önemli faydalar sağlayacak. Bu vesileyle, başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Bakanımıza, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum."

Yerköy Gençlik Merkezi'nin tamamlanmasıyla birlikte ilçenin gençlerine modern ve donanımlı bir ortam sunulması beklenirken, bu tür tesislerin gençlerin sosyal hayata aktif katılımını teşvik ettiği biliniyor. Vali Özkan'ın açıklamaları, ilçede gençlerin geleceklerine daha donanımlı bir şekilde hazırlanmaları adına umut verici bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.