Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan koltuğunu devretti

Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan koltuğunu devretti
Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla unutulmaz bir etkinliğe imza attı.

Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla unutulmaz bir etkinliğe imza attı. Makamını bu özel gün vesilesiyle temsili olarak devreden Başkan Arslan, İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu öğrencisi Sevde Doğan’a başkanlık koltuğunu devretti.

Temsili başkan Sevde Doğan, görevine büyük bir heyecan ve sorumlulukla başladı. İlk talimatları arasında, ilçedeki okulların voleybol ve futbol sahalarının düzenlenmesi, kaldırımların bakımı ve parklardaki oyun gruplarının onarımı yer aldı. Bu talimatlar, ilçedeki gençlerin daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamayı hedefliyor.

Başkanlık makamına gelen Sevde Doğan'a Okul Müdürü Özgür Şirin ve öğretmenler de eşlik etti. Sevde Doğan, "Bugün burada olmaktan büyük gurur duyuyorum. Bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğim ve ilçemizdeki gençler için daha iyi bir çevre oluşturmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Başkan Arslan, Sevde Doğan'ın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirtti ve genç başkanın verdiği talimatları titizlikle yerine getireceklerini söyledi. Arslan, 23 Nisan'ın önemine vurgu yaparak, "Bu özel günde çocuklarımızın sesine kulak vermek ve onların geleceği için çalışmak bizim en büyük görevimizdir" dedi.

Etkinlik sırasında Başkan Arslan, Sevde Doğan'a çeşitli hediyeler takdim etti. Bu jest, genç başkanın motivasyonunu artırırken, toplumun da çocuklara verdiği önemi gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.