Yozgat'ın yatırım merkezi güçlenecek! En kısa sürede başlaması planlanıyor

Yozgat'ın yatırım merkezi güçlenecek! En kısa sürede başlaması planlanıyor
Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırımların merkezi haline gelen yenilikçi adımlar, son ihale ile bir kez daha güçlendi.

Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırımların merkezi haline gelen yenilikçi adımlar, son ihale ile bir kez daha güçlendi. Bölgede yapılacak olan BSK asfalt yol kaplama, atık su ile yağmur suyu ve kilitli parke kaldırım yapımı işlerini içeren altyapı çalışmaları için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen ihale, büyük bir ilgiyle karşılandı.

osbde-altyapi-yenileniyor2.jpg

Yakın zamanda tamamlanan ihale, Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren ve yeni yatırımlar planlayan iş insanlarına daha modern ve verimli bir ortam sunmayı hedefliyor. Yapılacak olan altyapı çalışmalarının, bölgedeki işletmelerin faaliyetlerini daha konforlu ve verimli bir şekilde sürdürmelerine olanak tanıyacağı belirtiliyor.

Yozgat Valiliği tarafından yapılan açıklamada, bu önemli adımın ilin ekonomisine ve iş dünyasına büyük katkı sağlayacağı vurgulanarak şu ifadelere yer verildi: "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır'a, Bakan Yardımcımız Ahmet Yozgatlıgil'e, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Yozgat Organize Sanayi Bölgesi, hem mevcut işletmeler için daha uygun bir iş ortamı sunacak hem de yeni yatırımlara kapılarını açacak."

osbde-altyapi-yenileniyor3.jpg

Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde gerçekleştirilen bu altyapı ihalesiyle ilgili detaylar önümüzdeki günlerde netleşecek ve çalışmaların en kısa sürede başlaması planlanıyor. Bölgenin, 2024 yılı içerisinde tamamlanacak olan bu modernizasyon projesiyle daha da canlanması ve iş insanlarına yeni fırsatlar sunması bekleniyor. Bu gelişmeler, Yozgat'ın ekonomik ve endüstriyel potansiyelini daha da güçlendirecek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.