Yozgat'a önemli çağrı: Esnafımızı destekleyelim

Yozgat'a önemli çağrı: Esnafımızı destekleyelim
Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Latif Altın, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, bayramların esnaf için özel günler olduğunu vurguladı.

Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Latif Altın, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, bayramların esnaf için özel günler olduğunu vurguladı. Altın, bayramların sadece ticari fırsatlar değil, aynı zamanda toplumsal ve kültürel öneme sahip olduğunu belirtti.

Başkan Altın, "Bayramlar esnafımız için çok önemli günlerdir. Bu günlerde alışverişlerimizi esnafımızı tercih ederek yapmalıyız. Çünkü esnafımızın başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazanı Şerif'i geride bıraktık. Bu manevi iklimi en güzel şekilde teneffüs etmek için hep birlikte gayret gösterdik" dedi.

Ramazan ayının bereket ve yardımlaşma ayı olduğunu vurgulayan Başkan Altın, "Tüm İslam Âlemi olarak sevgiyle kucaklayacağımız bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar; birlik, beraberlik ve paylaşmak demektir. Esnafımızın alın teri ve gayretiyle ülkemizin kalkınmasına büyük katkı sağladığını biliyoruz. Bu nedenle bayramda işlerinin bol ve bereketli, kazançlarının ise artarak devam etmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Altın ayrıca, "Tüm Müslümanların Ramazan Bayramı'nı kutluyor, dostluklarımızın tazelenmesine, mutluluklarımızı paylaşıp kat ve kat artırmamıza, birlik ve beraberliğin en üst seviyede yaşanmasına vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Esnaf ve sanatkarların bayram günlerinde yoğun bir şekilde çalışarak hem kendi geçimlerini sağladıklarını hem de ekonomiye katkıda bulunduklarını belirten Altın, vatandaşları esnafı tercih etmeye çağırdı.

Son olarak, Başkan Altın, "Özel günlerde Yozgat'ın tercihi esnafımız olmalıdır. Birlik ve beraberlik içerisinde bayramların tadını çıkaralım, esnafımızı destekleyelim" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.